Cmim i ulur! Ngjyrat E-biçikletë zezë - bateri 36V - 11ah~

Ngjyrat E-biçikletë zezë - bateri 36V - 11ah~

AC006

Produkt i ri

Ngjyrat E-biçikletë Zi - 36V bateri - 11Ah _ Worldmarketdirect.com New Marketplace dhe Dropshipping Prezantim Worldmarketdirect.com është një treg dhe një Dropshipping Katalog tuaj dhe produktet janë të sinkronizuara nga një robot në internet Në monedhën tuaj (Roboti do të konvertohet me normë të bankës) Për të gjithë prodhuesit - krijues - Manufacturers - shumicë - artistët etj Produktet e juaj n

Më shumë detaje

Ky produkt nuk është më në magazinë

1 482,48 $(USD) tatimi përfshirë.

-47%

2 797,13 $(USD) tatimi përfshirë.

Me shume informacion

Ngjyrat E-biçikletë Zi - 36V bateri - 11Ah _ Worldmarketdirect.com New Marketplace dhe Dropshipping Prezantim Worldmarketdirect.com është një treg dhe një Dropshipping Katalog tuaj dhe produktet janë të sinkronizuara nga një robot në internet Në monedhën tuaj (Roboti do të konvertohet me normë të bankës) Për të gjithë prodhuesit - krijues - Manufacturers - shumicë - artistët etj Produktet e juaj në internet - 100% falas ______________________________________________________________ Mjetet për ju: KATEGORIA, Katalog, PRODUKTE Një robot sinkronizimi i ngarkon të gjitha produktet tuaja në kategori automatikisht, një produkt me një tipar mund të dyfishohen automatikisht në një kategori tjetër (p.sh. një produkt biologjik është në kategorinë e përgjithshme dhe në kategorinë biologjik) ÇMIMI Një robot është në dispozicion për të përcaktuar çmimet me shpenzimet e transportit detar përfshirë dhe kufijtë tuaja të ruajtura PËRKTHIMI - Një robot për të përkthyer produktet tuaja me API Google translate, çmimi është minimale, por përkthimet nuk janë të përsosur, ..... Për një përkthim të përsosur, ne kemi një mundësi për një përkthyes në gjuhën amtare për të gjithë gjuhët (përkthyes mund të ofrojnë shërbimin e tyre në përputhje me rregullat në fuqi në vendet e tyre Dhe mjete të tjera për ju dhe të lirë për të gjitha produktet inline tuaj. ______________________________________________________________ Marketplace dhe Dropshipping? - Tregu: është një website whith kopjen e katalogun e produktit e profesional - klasike ose e-pazar - Dropshipping </>: ajo është e kundërta, dropshipper është një 'shumicë', që ofron një katalog për një e-pazar worldmarketdirect.com është një treg Një faqe interneti profesionale e-tregtar apo një formë tjetër e shitjes, kopjoni katalogun e saj të produkteve në kategorinë e saj, nga një skedar ose faqen e saj e-commerce, në gjuhën e saj dhe monedhën e saj! Nga një e-commerce site si Magento, Prestashop, etj (ose sistem tjetër të veçantë), robot sinkronizon pa ndonjë organizim të ndërlikuar, worldmarket ka përgatitur tashmë parametrat. Si? Me një programueshëm robot që do të bëjë lidhjen midis një katalog (strukturë dhe përmbajtje) dhe worldmarketdirect.com katalog, pasi ky cilësim është bërë, robot bën punën e saj pa asnjë ndërhyrje nga ju apo worldmarketdirect.com, Ngarkimin e të gjitha ose një pjesë e produkteve me foto Në të njëjtën kategori (ose ekuivalent) ose krijimin e kategorive të veçanta Klasifikimi Configurable automatik i produkteve robot: Një fjalë, një frazë në gjuhën tuaj (p.sh. të gjitha produktet në kategorinë e alkoolit dhe fjalës 'uiski' në tekst janë kategorizuar automatiquely në kategori Whisky) Ndihmë robot për informatikë çmimet e shitjes, ulja e çmimeve, Promos, etj, (nga çmimi tuaj neto në valutë, llogaritjen tuaj të çmimeve me tarifë të sigurt e pagesës, tarifa e 'shitjes' worldmarketdirect '(1A3% për çdo shitje, pa pagesë shtesë) tuaj diferencë shtesë (për të mbuluar shpenzimet e transportit detar (worldmarketdirect shfaq çmim të freskëta të anijeve të lirë, ato janë të përfshira në çmimin e shitjes) Përkthimi i të gjitha tekstet tuaja në gjuhët e faqes (Google Translate ose me një përkthim tradicionale) Update inventarit nga aksioneve tuaj Sigurimit: të gjitha kodet e hyrjes janë të koduara dhe shumë të sigurta worldmarketdirect.com është një Dropshipping Nëse (dhe vetëm nëse) shitësi autorizon (parameter në 'Anëtar' fletë) që produktet e saj janë '' dispozicion '' në zona të tjera, worldmarketdirect.com është një dropshipper, për më shumë shikimit për prodhimet e saj janë në m të tjerë. arketplace (Amazon, Ebay etj), worldmarketdirect.com sinkronizon dhe integron të kostove në m.arketplace zgjedhur, çmimet neto identike për profesional! Disa informata shtesë Aksione, çmimet, diferencë, helmed çmimeve, Përkthime Stoqet: robot sinkronizon rezervat nga spote automatike Çmimi, Çmimi Margjina Barres: Përcaktimi i çmimit të shitjes konsumatorëve me: Shtimi tarifat sigurt pagesa (Paypal apo një zgjidhje tjetër) royalty për çdo shitje, nuk ka kosto të tjera Dërgesat pa pagesë (worldmarketdirect shet gjithçka pa kostot e ofrimit, kështu që kostoja është ndërtuar në çmimin e shitjes) një diferencë shtesë? (Për të mbuluar koston e dërgesave për shembull) Afisho Çmimi dhe reduktimin e ('çmimi përgjithësisht të njohur) Worldmarketdirect Roboti i bën këto llogaritje dhe më të reja me parametra, një herë në ditë në mënyrë automatike, p.sh., e-shitësin vendos se promovimi është bërë në një produkt, një kategori, një katalog - ajo përditëson Promo, përqindje, data e fillimit, sasia etj , Përkthime: përkthimi mund të jetë i automatizuar me '' Google Translate API '' OR nga përkthyesit -~

4 produkte të tjerë në të njëjtën kategori: