wordmarketdirect.com

Update at 20/03/2018_11:56:28:52 Lidhja "Sellers" dhe "Buyers" direkt
Asnjë ndërmjetës tjetër i transportuesit

worldmarketdirect.com  nga The_Artisanal_Farm_Europe  Dhe personeli me aftësi të kufizuara shërbimi Handiskan

Fax : +33 957 198 681  contact@worldmarket.com

E RËNDËSISHME: Zhvillimi i mjeteve për anëtarët është duke u përfunduar,
Produktet e ZERO ZERO përdoren për testim
Hapja për anëtarët dhe shitjet janë planifikuar para fundit të gjysmës së parë të vitit 2018,

Prezantim për kujdestarët

Prodhuesit dhe furnizuesit e botës publikuan produktet e tyre për ju direkt pa asnjë ndërmjetës me robotin worldmarketdirect.com

Ju porositni një ose më shumë produkte,

Kur urdhri është paguar,

Urdhri juaj i dërgohet furnizuesit menjëherë,

Furnizuesit dërgojnë produktet tuaja direkt në adresën tuaj

Me porosinë, i njihni furnizuesit tuaj, adresën, telefonin, postën etj.

Shërbimi ndaj klientit është direkt shërbimi i klientëve të furnitorëve